Welcome

Tentang Diriku

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Nama diberi oleh Wan Hassan Bin Wan Man (abah) & Sariah Bt Abd Rahman (mak). Dilahirkan pada 14 Nov 1971 di Taman Lim (bilik pakcik kesayanganku). Telah berkahwin dgn Afariswa Bin Mohd Idris pd 27 Mei 2006. Belum dikurniakan cahaya mata buat masa ini. Mengajar di SMK Seri Puteri, Ipoh & memegang jawatan Guru Perpustakaan & Media (GPM).

Jom Klik...

Sunday, 6 January 2013

Percutian ke Macau 2012(Part 4)

Seperti biasa  dlm pukul 12.45 tgh hari (dah sarapan pagi, solat)....hari nie adik ipar kata nak bawak ke Fisherman Wharf. Kami naik bas USD3.20 & turun kat The Sand...jalan kaki ke situ. Yg boringnya hujan renyai2...

Dah lah hujan...rupa2nya tempat nie tutup. Jadi, bergambar aje lah depan bangunan.



















Oleh kerana tutup, kami pun berjalan kaki ke terminal nak tahu tentang bot ke Hong Kong.




Pintu masuk ke terminal...

Suasana di dalam...



Kaunter tiket...

Perut dah lapar...kami meredah hujan ke restoran halal (org Pakistan yg masak)..lupa nama restoran...betapa nikmatnya dpt makan nasi.

Kami pergi semula ke City of Dreams sbb nak tgk pertunjukan naga (baca dlm blog http://jarimanistravel.blogspot.com/ ) katanya rugi kalau tak tgk. Mmg berbaloi walaupun 15minit jer...ingatkan ada kerusi kena berdiri, tau...harga tiket USD50.

Balik awal sikit sbb esok nak g Hong Kong..eeee...bestnya..

No comments:

Post a Comment