Welcome

Tentang Diriku

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Nama diberi oleh Wan Hassan Bin Wan Man (abah) & Sariah Bt Abd Rahman (mak). Dilahirkan pada 14 Nov 1971 di Taman Lim (bilik pakcik kesayanganku). Telah berkahwin dgn Afariswa Bin Mohd Idris pd 27 Mei 2006. Belum dikurniakan cahaya mata buat masa ini. Mengajar di SMK Seri Puteri, Ipoh & memegang jawatan Guru Perpustakaan & Media (GPM).

Jom Klik...

Sunday, 27 January 2013

Sehari Bersama Anak Sedara

Bulan 3 nak g Bandung....kali ni my in-laws kata blh bawak family Nisa...so, seronoknya sbb mrk tak pernah g mana2...mak setuju & seronok nk ikut tapi abah x nak sbb sakit kaki...takut nanti sbb dia, kami x blh nk jln2. Ajak adik perempuan dgn anaknya sbb temankan mak..suaminya setuju, jadi kira bestlah sbb kali nie percutian ada family sendiri ikut. (Yg adik2 lelaki tak ada budget...tak pe lain kali kumpul duit kita g mana2, ok.) Seronok tgk mak happy sbb seumur hidup dia x pernah naik kapal terbang...moga Allah permudahkan urusan & dilimpahkan rezeki..AMIN. 
Jadi, Sabtu (26/1) pergi shopping bag kat Mydin dgn depa. Pening gak dgn telatah anak sedara yg tak mau diam & kuat makan. Dia klu dah capai brg, tak nak lepas...mcm kat bawah nie...terpaksalah dgn ikhlas Mama Nisa nya belanja..

 Tengok tue...x nak lepaskan, terus ambik...

Nisa dgn Sara....x nak senyum lah..


Ini le satu2nya adik perempuan Nisa....anak debab, maknya kurus....

Sara bagi Upin tu kat Nisa suruh cium..hehehe..

Setelah berhempas pulas cari beg....akhirnya dapat gak bag2 tue...

Giliran Sara utk shopping ke Bandung....




 Cantik tak...dapat bag & topi...Wan belanja...


Perut pun dah mula nak makan tghhari...ingat nak ambik gbr gerai food court yg sedap kat Mydin iaitu Nasi Ikan Bakar Portugis...mak pun puji (bkn senang mak nak puji, tau)...tapi bateri dah hbs. Minggu lps suami mkn Ikan Parinya..mmg sedap, x berbau langsung...harap berkekalan masakannya... 

No comments:

Post a Comment