Welcome

Tentang Diriku

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Nama diberi oleh Wan Hassan Bin Wan Man (abah) & Sariah Bt Abd Rahman (mak). Dilahirkan pada 14 Nov 1971 di Taman Lim (bilik pakcik kesayanganku). Telah berkahwin dgn Afariswa Bin Mohd Idris pd 27 Mei 2006. Belum dikurniakan cahaya mata buat masa ini. Mengajar di SMK Seri Puteri, Ipoh & memegang jawatan Guru Perpustakaan & Media (GPM).

Jom Klik...

Sunday, 24 February 2013

Percutian ke ICity Shah Alam

Masa cuti raya cina tu g ambik stok tudung De Salma & Fabulous Colours.....mula-mula ingat gi KL sehari jer tapi sebab ada stok tudung baru sampai, kena lah stay sehari lagi kat KL..so, husband ajak g ICity tapi kena gi petang.. Jgn lupa tgk tudung2 kat fb Galeri Afamall De Salma atau di sini, tau 

Sampai ICity dalam pukul 6 petang...dah macam nak hujan..kami pun singgah makan dulu sebelum naik ICity..alamak...terkena restoran x sedap..klu tau, makan KFC pun x per...

Alamak...tersilap masuk..dulu lain, skrg dah lain sbb dah ada Water World...kami keluar balik, kena bayar parking RM1...masuk pulak ikut Waterworld tu..baru betul..

Berbeza masa mula2 g ICity...skrg dah ada mcm2..cuma x best tpt makan kurang...tpt solat nsb baik ada disediakan oleh restoran Arab tu..

Jom layan gambar2 di ICity, Shah Alam...suami Nisa selalu ckp Nisa ni suka bergambar...hehehe...semuanya kenangan, kan..




 

























Dlm pukul 9lebih balik hotel sbb dah penat....ok..bye..

3 comments:

  1. bila lea teman nk sampai tempat ni.. hu2

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Thanks tenku butang sbb melawat blog I. I pun dah visit your blog..satu hari pasti sampai tpt tue..

    ReplyDelete
  3. Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Sunway, Alam Sentral, Kota Kemuning, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

    p/s: perkhidmatan sewa harian juga disediakan

    ReplyDelete