Welcome

Tentang Diriku

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Nama diberi oleh Wan Hassan Bin Wan Man (abah) & Sariah Bt Abd Rahman (mak). Dilahirkan pada 14 Nov 1971 di Taman Lim (bilik pakcik kesayanganku). Telah berkahwin dgn Afariswa Bin Mohd Idris pd 27 Mei 2006. Belum dikurniakan cahaya mata buat masa ini. Mengajar di SMK Seri Puteri, Ipoh & memegang jawatan Guru Perpustakaan & Media (GPM).

Jom Klik...

Wednesday, 6 February 2013

Penyakit Brain Stem Glioma .... Tolonglah Si Kecil Ini (Part 2)

Jika ada yg pernah baca kes anak kawan Nisa ini pada bulan 10 thn lepas, pasti ada baca kisahnya di Harian Metro pd 6 Februari 2013.  Alhamdulilah...atas kesabaran & ketabahan kawan Nisa ni menjaga anaknya kini menjadi perhatian ramai...dia bukan menagih simpati tetapi sekadar utk mendapatkan sedikit sumbangan memandangkan dia mengambil cuti tanpa gaji. Bila melihat anak kecil ini yg tidak tahu apa..memang terasa sebak di dada...ini semua dugaan Allah yg kita tidak tahu knp Dia menjadikannya begitu.

Di bawah ini ada Nisa scan utk tatapan mereka yg belum baca...tapi ntah jelas ke tak...
Semoga dengan doa orang ramai, satu keajaiban akan berlaku di dalam hidup kawan Nisa ni yg mana sering diuji selepas satu demi satu.  Nisa sentiasa doakan agar dia tabah menghadapi segala dugaan hidup...setiap org diuji dgn pelbagai cara, kita kena kuat dgn ujianNya.

Jika ada yg nak tempah biskut atau kek & yg  ingin menghulurkan bantuan...sila telefon nombor Zana iaitu 012-5728909.  Kpd mereka yg telefon semata-mata nak jual produk, baik lupakan saja.....kasihanilah anak ini & keluarganya. Bantulah walau RM1 sekalipun...sedekah anda akan dilipatgandakan oleh Allah Taala...AMIN...

Ini salah satu cth gambar kek yg dibuatnya utk bday my sister-in-law, Junida...semua puas hati...nice & delicious...No comments:

Post a Comment