Welcome

Tentang Diriku

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Nama diberi oleh Wan Hassan Bin Wan Man (abah) & Sariah Bt Abd Rahman (mak). Dilahirkan pada 14 Nov 1971 di Taman Lim (bilik pakcik kesayanganku). Telah berkahwin dgn Afariswa Bin Mohd Idris pd 27 Mei 2006. Belum dikurniakan cahaya mata buat masa ini. Mengajar di SMK Seri Puteri, Ipoh & memegang jawatan Guru Perpustakaan & Media (GPM).

Jom Klik...

Wednesday, 5 June 2013

Tudung De Salma, Fabulous Colours

Rasa2nya macam dah setahun dah jual tudung De Salma & tudung Fabulous Colours.  Mula2 ingat macam tak laku tapi sbb mmg jenis suka jual macam2, kan...jadi, cuba lah tudung De Salma yang tidak begitu mahal harganya.  Ingat nak jual tudung yang terkenal tapi bila tgk harganya takut juga sbb harga beratus2...takut tak terjual.  Mula2 jual, tak sangka laku..thanks to my friends kat sekolah & juga kak Noorhaini yg banyak membeli...dan promote kat kwn2.  Bertambah semangat ler jawabnya. 

So, mula2 buat fb Afamall Gallery De Salma... kemudian buat pulak blog nie afamall ... lepas tu bukak pulak fb lain Galeri Afamall De Salma. Alhamdulilah, jualan mula meningkat dari sebulan ke sebulan sehingga ada customer dari Sabah...terima kasih semua kpd yg membeli. Friends kat fb pun dah mula tambah sikit2 (tapi tak ler byk mcm org lain).

Ingat lagi model pertama Tudung De Salma iaitu patung (pergi ler beli kat kedai..suami komen tak lawa betul patung nie...mmg pun, masam jer..hehehe):-

Ini lah tudung pertama De Salma yg dijual....tak sangka laris..


Kemudian model ke2 iaitu adik ipar sendiri,Nor (kebetulan dia mmg bekas model & pernah masuk final pertandingan model Majalah Jelita 2001) utk blog afamall & fb Afamall Gallery De Salma :-



Belajar buat adobe photoshop (untung jadi Guru Media ada ler ilmu sikit):-


Kemudian, suami kata susah sgt nak asyik panggil dia aje...so, Nisa lah pulak jadi model...mula2 mmg tak nak sbb malu ler tapi bila pikir bukan niat nak buat benda jahat, nak cari rezeki halal..so, Nisa pun setuju lah...tentu byk beza dgn adik ipar sbb dia lawa berbanding dgn Nisa sendiri..






Kepada mereka yg berminat dgn Tudung De Salma atau Tudung Fabulous Colours...jgn lupa singgah di afamall ... bukan setakat Tudung De Salma je tapi juga shawl, cocoa collagen dan akan datang mungkin kain2 atau baju2 pulak.

Kepada mereka yg berada di Ipoh, marilah ke Uptown Tambun kerana Nisa juga ada meletakkan Tudung De Salma / Tudung Fabulous Colours / Shawl di sana .... tumpang adik ipar...call Nisa, tau kalau nak jumpa Nisa kat sana sbb kadang2 tak ada almaklumlah pagi dah kena g sekolah...takkan nak dok situ sampai 1 pagi..kalau hari minggu atau cuti sekolah, Insya Allah ada sampai tutup Uptown tue..hehehehe....

Atas permintaan ramai, kini kami pun dah jual borong Tudung De Salma nie...jadi, singgah lah blog kami, ya..


HAPPY SHOPPING DGN TUDUNG DE SALMA DI AFAMALL......


No comments:

Post a Comment