Welcome

Tentang Diriku

My Photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Nama diberi oleh Wan Hassan Bin Wan Man (abah) & Sariah Bt Abd Rahman (mak). Dilahirkan pada 14 Nov 1971 di Taman Lim (bilik pakcik kesayanganku). Telah berkahwin dgn Afariswa Bin Mohd Idris pd 27 Mei 2006. Belum dikurniakan cahaya mata buat masa ini. Mengajar di SMK Seri Puteri, Ipoh & memegang jawatan Guru Perpustakaan & Media (GPM).

Jom Klik...

Wednesday, 9 December 2015

Percutian ke Melbourne (Last Part)

15 Jun 2014
Hari terakhir di sini...malam dah nak bertolak balik dah....jadi, ambil gambar depan hotel...best hotel ini sebab boleh masak...sebelah pulak restoran halal...org Indonesia..




Pergi Queen Victoria Market lagi sekali utk kali terakhir di Melbourne...lepas nie ntah bila nak sampai..



Roti halal...

Makan kat tepi jer...

Adik ipar beli kentang....

Teman Ayahman shopping.....

Shopping utk mana yg belum lagi...





Pasar Melbourne yang paling bersih sekali....



Ini bangunan di hadapan...



Tunggu tram percuma....


Datang balik....last shopping...

Restoran halal....makan time...




Selepas makan & shopping....bergerak ke apartment adik ipar untuk ambil beg....kami berenam balik Malaysia dahulu...yg lain balik esoknya...

Berakhirnya percutian di Melbourne....selepas ini, tak tahu ke mana lagi...ada rezeki berjalan lagi....

Percutian ke Melbourne (Part 6)

14 Jun 2014
Hari nie gi shopping kat Victoria Market yang famous tue...jalan kaki aje dari hotel...jauh jugak tapi cuaca sejuk tak ler terasa...

Dah sampai depan Queen Victoria Market




Geramnya tengok buah-buahan...
















Makan.....ada makanan halal kat sini....tgk ada Malay cuisine...sayangnya yg itu tak halal...nasib ada restoran halal org Pakistan...



Lepas makan.....tengok2 barang lagi...













Akhirnya jumpa tshirt berharga $4...terima kasih kat satu blog (dah lupa yg mana) kata ada jual yang murah dari kedai lain...itu yg dok cari tue...jumpa jugak...