Welcome

Tentang Diriku

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Nama diberi oleh Wan Hassan Bin Wan Man (abah) & Sariah Bt Abd Rahman (mak). Dilahirkan pada 14 Nov 1971 di Taman Lim (bilik pakcik kesayanganku). Telah berkahwin dgn Afariswa Bin Mohd Idris pd 27 Mei 2006. Belum dikurniakan cahaya mata buat masa ini. Mengajar di SMK Seri Puteri, Ipoh & memegang jawatan Guru Perpustakaan & Media (GPM).

Jom Klik...

Wednesday, 11 December 2013

Jalan Jalan Cari Makan London

Nak citer pasal restoran kat London...tapi tak byk ler citernya...

Nak tahu tak? Sepjg berada di London nie...pagi2 makan kat sini atau pun restoran Fish & Chips...



Nisa biasa ambik set mighty box tu (yg kat gbr) sbb harga 4.99pounds dpt satu ayam, satu burger, air, fries & beans/coleslaw...share berdua...kat London semua kena share sbb nak jimat punya pasal...hehehe..


Tak dinafikan ayam gorengnya sedap....





Ini nak bayar makan pagi kat Fish & Chips...ambik satu set utk makan 2 org... Sedap Fish & Chipsnya..cubalah klu berada di sana nanti, ya...







Restoran Melayu kat London pulak kami pergi Restoran Pak Awie, Restoran Melur, Restoran Tuk Din pulak kami pergi malam sebelum balik dkt jer dgn Hotel kami...sapa2 pergi, pergi lah kat restoran Tuk Din sbb harganya ok lah berbanding yg lain....pertama kali makan sambal belacan yg paling mahal sekali iaitu 4pounds...huhuhuhu.... Kat sini mmg semua rasa mahal teh tarik pun 7pounds....nak buat camner...sbb tue selalu makan fast food murah sikit lah dpd makan kat restoran Melayu. Malaysian Hall pulak tutup buat masa nie...pergi 2 kali tak ada...




Ada satu lagi restoran dkt dgn Pak Awie sedap gak nasi gorengnya...

Ini entri ttg makanan kat London...tak sempat nak ambik gbr restoran2 tue...





No comments:

Post a Comment