Welcome

Tentang Diriku

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Nama diberi oleh Wan Hassan Bin Wan Man (abah) & Sariah Bt Abd Rahman (mak). Dilahirkan pada 14 Nov 1971 di Taman Lim (bilik pakcik kesayanganku). Telah berkahwin dgn Afariswa Bin Mohd Idris pd 27 Mei 2006. Belum dikurniakan cahaya mata buat masa ini. Mengajar di SMK Seri Puteri, Ipoh & memegang jawatan Guru Perpustakaan & Media (GPM).

Jom Klik...

Wednesday, 11 December 2013

Percutian ke London (Part 11)

Hari ke11

Klu ke Queesway pasti ke shopping mall Whiteleys....sini kami shopping perfume murah2, beli utk kawan yg tempah & buat jualan sikit2...








Sepjg bandar Queesway nie byk kedai cenderhati...so, shopping utk mrk yg dah menempah & beli sikit cenderhati...murah jugak kat sini...

Pd waktu ptg ke Hyde Park menikmati pemandangan waktu senja di sini....










Hari nie hari terakhir naik bas sbb tiket bas utk seminggu jer...esok dah last dah..klu nak, kena topup 5pounds utk esok....ingat jln2 Paddington jer...jadi tak topup lah...

Esok last day berada kat London...tak sabar nak balik M'sia....

Next entri, ya...

No comments:

Post a Comment