Welcome

Tentang Diriku

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Nama diberi oleh Wan Hassan Bin Wan Man (abah) & Sariah Bt Abd Rahman (mak). Dilahirkan pada 14 Nov 1971 di Taman Lim (bilik pakcik kesayanganku). Telah berkahwin dgn Afariswa Bin Mohd Idris pd 27 Mei 2006. Belum dikurniakan cahaya mata buat masa ini. Mengajar di SMK Seri Puteri, Ipoh & memegang jawatan Guru Perpustakaan & Media (GPM).

Jom Klik...

Wednesday, 11 December 2013

Percutian ke London (Part 12)

Hari ke12

Hari nie hari terakhir......so, pagi jalan2 kat sekitar hotel nie jer...rancang nak g Hyde Park sekali lagi sbb jalan kaki jer, dah tak naik bas dah....

Tak sangka depan hotel kami dkt Paddington ada taman kecil....







Balik hotel tiba2 adik ipar ajak g Tower of London utk minum petang kat sana...mula2 tak nak pergi, tapi at last pergi lah jugak...







Sayonara London Bridge.............esok dah nak balik Paris utk tidur semlm sebelum balik M'sia....

Ada rezeki, dtg lagi. Thanks to my husband, my sister-in-law, Junida & suaminya, Dato' Shamsul yg byk mengeluarkan belanja dtg ke sini...mudah2an dimurahkan rezeki hendakNya...

Habis dah cerita percutian Paris & London.....yg pasti kenangan di 2 buah negara nie tak akan dilupakan...mmg tak sangka blh dtg ke sana....mmg sampai skrg macam tak percaya jer dpt tgk dgn mata sendiri Eiffel Tower, London Bridge....ada rezeki teringin nak bawak family sendiri ke sana...Insya Allah..

TAMAT PERCUTIAN PARIS/LONDON 2013.....



No comments:

Post a Comment