Welcome

Tentang Diriku

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Nama diberi oleh Wan Hassan Bin Wan Man (abah) & Sariah Bt Abd Rahman (mak). Dilahirkan pada 14 Nov 1971 di Taman Lim (bilik pakcik kesayanganku). Telah berkahwin dgn Afariswa Bin Mohd Idris pd 27 Mei 2006. Belum dikurniakan cahaya mata buat masa ini. Mengajar di SMK Seri Puteri, Ipoh & memegang jawatan Guru Perpustakaan & Media (GPM).

Jom Klik...

Saturday, 21 April 2012

Cocoa Collagen Power Plus

Tu dia.....punya le lama tak update blog...sibuk mengalahkan Menteri...hehehe..

Ini nak citer ttg tajuk kat atas tue...gempak jugak tue..dah le power...plus lagi...
Gambar lama CCPP:-


CCPP (Kotak je lama..isi sama je)
Ini gambar kotak CCPP yg terbaru dgn gambar pengasasnya, Pn Nora yg gebu..:-


CCPP yang terbaru...cantik, kan
Meh nak citer timbulnya berminat nak beli utk diri sendiri & tiba2 jadi bisnes dlm tempoh seminggu je..

Sebenarnya, kwn baik dah sms tahun lps promote benda nie ktnya bagus utk kesihatan terutama perempuan yg dah kahwin...rasanya pun sedap. Dia kt dia minum ok je...suaminya lg le ok..tersenyump simpul, ktnya lah. Biasa le Nisa nie mmg tak suka minum benda2 mcm nie. Pernah gak try minum Collagen yg mahal RM69.90..eeeeeeeeeeee...tak sedap, tak blh minum langsung. Ntah angin apa, tiba2 nak try le bila ternampak kat kedai..beli sekotak je dulu. Sebenarnya, sbb usia dah mula bertambah...dah mula rasa cpt letih..itu yg teringat kat kwn ckp tue kt dia rasa bertenaga & cergas, tak penat..hahaha..tercari2 balik produk dia.

Lps beli tue, saje je search kat fb..seronok pulak baca testimonial org..saje je promote kat wall fb sendiri...eh....terkejut tak sangka ada feedback... at last, terus buat biz sbb ada permintaan. Kwn2 yg dari jauh pun order..wah! hebat betul CCPP nie. Seronok bkn shj dpt berbiz tapi kesihatan juga..itu yg plg ptg. Yg terkejut ada kwn lama dah tak jumpa dkt 10 thn bercerita psl CCPP yg dah diamalkannya 3 thn lbh...ktnya kulitnya makin gebu, cerah, tumit dah tak pecah & ada bab yg plg rahsia tak blh citer kat sini...bab "org kahwin" ler...hehehehe...

Nak citer lah slps 1 kotak apa perubahan pd diri sendiri...sebelum nie mmg sukar "membuang"...skrg perut senang utk melawas..ok jer dah...lega.. Lps tue, cepat kenyang..blh le kurus mcm nie..bila makan cpt je kenyang..part nie yg best... Kpd mereka yg terbaca blog nie & nak beli, blh aje...sms je Nisa di 012-5457422. Pasti beli yg original, tau bkn tiruan..nanti dpt sakit lain lah pulak... Ada jugak rupanya utk org lelaki...nanti nak suruh suami Nisa lah pulak try. Lupa bagi tau harganya skrg Nisa buat promosi utk satu set...tapi kena termasuk kos penghantaran lah sbb pos laju pun dah mula naik harga... Jom pakat ramai2 minum CCPP utk kesihatan dalaman dan luaran. Lupa pulak...yg pregnant tak blh tau...utk yg dlm pantang lagi elok utk banyakkan air susu...







No comments:

Post a Comment